Adidas Climacool Lägsta Priset

Adidas Climacool Lägsta Priset Adidas Climacool Lägsta Priset

.

Shoppa Adidas Climacool håller sig avslappnad ända in på hösten med den här senaste looken för den lätta retrosneakern som andas. Den här gången avviker den klassiska löparen från början av 2000-talet från det tonala utseendet vi har sett den i mestadels under dess återkomst i år, och byter till ett tretonigt färgschema i svart med vita och Shock Purple accenter.Har du inte pengar att lägga ut för Primeknit och Boost? De tre ränderna täcker dig genom att släppa Adidas Climacool Rea Online Sonic, ett par som lovar att hålla dina fötter svala under de varmaste månaderna samtidigt som de ger en bekväm åktur genom deras Bounce-dämpningssystem. Se det som Boost Jr. Silhuetten påminner om den ständigt populära adidas Ultra Boost, med en slip-on-konstruktion som visar upp en förstärkt häl för extra komfort. Tre randiga överlägg vilar ovanpå en ventilerande meshbas med en underliggande solröd färg för en extra pop.

adidas har haft fullt upp med att förnya sina äldre löparsilhuetter, och det konceptet gick inte förlorat på Adidas Climacool Lägsta Priset med introduktionen av 02/17-modellen från i somras. Varumärket med de tre ränderna erbjuder två nya färgställningar i detta glassinspirerade "neapolitanska"-paket (någon som kommer ihåg 2005 års Stussy SB Dunks?) med en överdriven ventilerande mesh-överdel och kontrasterande jordgubbs- och chokladfärger. Dessa nya streetwear-förberedda modeller kommer endast i damstorlekar och börjar dyka upp utomlands

Sommarens nya succésneaker från adidas Originals presenteras officiellt idag i två nya färgställningar. Adidas Climacool Träningsskor anländer lagom till resten av sommarens värme för att hålla dig sval och sval, och släpps i augusti i en färgvariant för män och kvinnor. Herrversionen har en enkel helsvart ovandel med svarta accenter, medan damversionen går med en plommonlila (officiellt 'Red Night') ovandel i mesh och vit sula.

adidas förnyade till synes alla modeller i den ursprungliga EQT-serien så vad är nästa steg för märket? Dam/Herr Adidas Climacool var ett av de mest andningsbara löperbjudandena i början av 2000-talet och tekniken är fortfarande lika relevant som någonsin idag. De tre ränderna bestämde sig för att lägga till en modern twist till siluetten med introduktionen av adidas ClimaCOOL 02/17 som förbättrar ritningen tack vare en svetsad TPU och dolt snörningssystem för en minimalistisk design perfekt för alla tillfällen.

www.beastsole.com